Bezárás
  • GRILLANDIA INSTANT KÜLTÉRI KONYHA
  • info@grillandia.eu
  • EN / ES / AT

Telepítés

Telepítés

Arra törekszünk, hogy minden kertnek olyan egyedi megjelenést adjunk, amilyet megérdemel. A Grillandiánál gyorsan és egyszerűen összeszerelhető kültéri konyhákat készítünk, letisztult, modern stílusban, a kívánt eleganciával és praktikummal. A lézervágott rögzítőelem-rendszer óriási segítséget nyújt szabadtéri konyháink gyors helyszíni összeszerelésében. A telepítés szuper egyszerű, mindössze 2 emberre, egy csavarhúzóra és egy speciális ragasztóra van szükség a munkalapokhoz.
Természetesen követnie kell a mellékelt összeszerelési útmutatót és/vagy az itt található összeszerelési videókat, de magát a folyamatot bárki elvégezheti, kivéve néhány eszköz vízhez, gázhoz vagy áramhoz való megfelelő csatlakoztatását. Ehhez a termékhez csomagolt speciális korona-körkivágó szerszámra lesz szüksége és egy, a bekötést végző tanúsítvánnyal rendelkező szakemberre az adott fázisokhoz. Kérjük minden ilyen esetben kövesse az adott termék gyártója által biztosított kézikönyvek pontos utasításait. A konyha oldalfalának kivágásáról itt talál video ismertetőt.
Minden modellhez saját védőponyva tartozik, amely segíti a gondos tárolást. Az egységeknél ez nem alaptartozék, de külön megvásárolható.
Rare & Medium rare telepítése:
The Egg nest & Kamado elem telepítése: