Bezárás
 • GRILLANDIA INSTANT KÜLTÉRI KONYHA
 • info@grillandia.eu
 • EN / ES / AT

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

 • 01. Hogy tisztítsam a kerti konyhámat?
  Az alumínium felületeket, rozsdamentes acélbetéteket speciális rozsdamentes acél tisztítószerrel tisztíthatja, a gránit munkalapokat pedig meleg vízzel és savmentes tisztítószerrel kezelheti. Az összes grill készülék tisztítási módjához kérjük, kövesse a adott gyártó eredeti útmutatóját.
 • 02. Szezonon kívül hogyan védjem?
  A kerti konyha minden eleme kültéri hatásoknak ellenálló anyagból készül. Azonban főként szezonon kívül, de akár nyáron is ajánlott a külső, kedvezőtlen időjárási tényezőktől ( UV, hó, eső, por, stb ) takaróponyvával védeni.
  Minden vásárolt modellhez vagy egyéni kerti konyha összeállításhoz igény szerint készítünk egyedi UV álló, vízlepergető takaróponyvát, ami opcionálisan megvásárolható a rendelt termékekhez.
 • 03. Milyen anyagból készülnek a konyhák?
  Minden kültéri konyhánk időjárásálló anyagokból készül, így nem kell aggódnia a korrózió, a rothadás vagy az UV-károsodás miatt.
  A vázszerkezet, a front-és hátlapok szinterezett alumíniumból készülnek, az ajtós és fiókos frontelemeknek szálcsiszolt rozsdamentes acél, a fa betéteknek pedig Thermowood időjárásálló fa az anyaga.
  A részletes anyagösszetételt minden egyes termékünk adatlapján megtalálja.
  Természetesen óvhatja folyamatos állapotát és meghosszabbíthatja kültéri konyhája élettartamát a grillandia takaróponyvák használatával.
  Minden vásárolt modellhez vagy egyéni kerti konyha összeállításhoz igény szerint készítünk egyedi UV álló, vízlepergető takaróponyvát, ami opcionálisan megvásárolható a rendelt termékekhez.
 • 04. Mire van szükségem az összeszereléshez és beüzemeléshez?
  A választott típustól függően szükség lehet hideg-melegvíz-, gáz- vagy áramellátásra a kültéri konyha telepítésekor, valamint ezek szakszerű csatlakoztatására. Ezen kívül az összeszereléshez szükséges alapvető szerszámokra és anyagokra (csavarhúzó és speciális ragasztó a munkalapokhoz). A telepítések részletes útmutatóit tekintse meg videóinkban.
 • 05. Rendelhetek konyhát egyedi méretben?
  A modell palettáról elérhető modelleken és az elem-listáról egyedileg választható és kombinálható egységeken vagy az éppen aktuális limitált modelljeinken kívűl jelenleg nem állnak rendelkezésre más vagy egyedi méretek.
 • 06. Hogyan vásárolhatok Grillandia termékeket?
  A vásárlás menetéről, a szállításról vagy az árakról kérjük, forduljon a legközelebbi kiskereskedéshez.